Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ανακοίνωση για την έναρξη του πολιτικού διαλόγου στο ιστολόγιο της Λαϊκής Αντίστασης – Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας

Όπως αποφάσισε η τελευταία Πανελλαδική Επιτροπή της Λαϊκής Αντίστασης – Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας (8/7/17), με την δημοσίευση της Εισήγησης για την Πανελλαδική Σύσκεψη της ΛΑ-ΑΑΣ (https://la-aas.blogspot.gr/2017/07/8-2017.html#more) ξεκινά ο προσυσκεψιακός πολιτικός διάλογος στο ιστολόγιο (blog) της, με βάση την Εισήγηση και γύρω από τα ζητήματα συμφωνίας αλλά και διαφωνιών και διαφοροποιήσεων που απασχολούν την ΛΑ-ΑΑΣ.

Οι όροι διεξαγωγής του διαλόγου καθορίζονται να είναι οι εξής:
  1. Κάθε αγωνιστής που συμμετέχει σε σχήματα της ΛΑ-ΑΑΣ, ή σε συναγωνιστικά προς αυτή, καθώς και κάθε σχήμα της Συνεργασίας, μπορεί να στείλει για δημοσίευση στο ιστολόγιο, κείμενο πολιτικής τοποθέτησης, μεγέθους μέχρι 1.000 λέξεων πάνω στα ζητήματα αυτά.
  2. Τα κείμενα θα υπογράφονται με το ονοματεπώνυμο του συντάκτη τους και την πόλη ή περιοχή της Ελλάδας από την οποία αποστέλλονται. Ο υπογράφων το κείμενο πρέπει να διευκρινίζει με τί υπογραφή επιθυμεί να δημοσιευτεί το κείμενο του (π.χ. πλήρες όνομα, αρχικά ονόματος, κάποια ιδιότητα του κλπ.)
  3. Όλα τα κείμενα θα στέλνονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο(e-mail) της ΛΑ-ΑΑΣ: l.a.a.a.synergasia@gmail.com.
  4. Η δημοσίευση των κειμένων θα γίνεται κατά χρονική σειρά που θα παραλαμβάνονται.
  5. Όλα τα κείμενα θα δημοσιεύονται με εξαίρεση εκείνα που η Γραμματεία της ΛΑ-ΑΑΣ, η οποία έχει την εποπτεία της διεξαγωγής του διαλόγου και της δημοσίευσης των κειμένων σ’ αυτόν, θα κρίνει ότι έχουν υβριστικό περιεχόμενο και σχολιασμό.
  6. Τα κείμενα θα πρέπει να έχουν αποσταλεί μέσα σ΄ ένα εύλογο χρονικό διάστημα πριν την Πανελλαδική Σύσκεψη (μία εβδομάδα), η ημερομηνία της οποίας θα συγκεκριμενοποιηθεί έγκαιρα.
Στόχος μας είναι να γίνει ένας συναγωνιστικός, εποικοδομητικός και πλούσιος διάλογος που θα ενισχύσει την παραπέρα πορεία της ΛΑ-ΑΑΣ και θα διαφωτίσει τα ζητήματα που απασχολούν τόσο τους αγωνιστές της ΛΑ-ΑΑΣ αλλά και ευρύτερα ένα αριστερό αγωνιστικό δυναμικό.

19/7/2017