Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΠΑΤΡΑ: ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 6 MAH ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 10:30

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ πιστή στις προσταγές των ιμπεριαλιστών πατρώνων της φέρνει για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό μέσα στο Σαββατοκύριακο ως κατ’ επείγον. Αυτή η αιφνιδιαστική μεθόδευση έχει σαν στόχο να ξεγελάσει το λαό μας, να τον βρει απροετοίμαστο και να περάσουν γρήγορα και από την «πίσω πόρτα» τα νέα βάρβαρα μέτρα. Το νομοσχέδιο αυτό είναι συνέχεια της πολιτικής της εξάρτησης και της υποτέλειας και έρχεται να ενταφιάσει ολοκληρωτικά το δικαίωμα στην ασφάλιση και στην περίθαλψη για τους εργαζόμενους. Περικοπές συντάξεων και επικουρικών, συγχωνεύσεις και κατάργηση ασφαλιστικών ταμείων, φοροεπιδρομή και φτώχεια, ανεργία και εργασιακή ζούγκλα. Αυτά περιμένουν τον ελληνικό λαό από την εφαρμογή αυτού του νομοσχεδίου.
Είναι λοιπόν αναγκαίο να οργανωθούν πανεργατικοί και παλλαϊκοί αγώνες για να αντιταχθούμε στον αντιασφαλιστικό και φορολογικό οδοστρωτήρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την Ε.Ε., την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.
Η Λαϊκή Αντίσταση-Α.Α.Σ. Πάτρας καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση και πορεία την Παρασκευή, 06/05 στο Παράρτημα στις 10:30.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ- ΔΝΤ