ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ

 1η Πανελλαδική Σύσκεψη 26 - 27 Οκτώβρη, Αθήνα, ΑΣΟΕΕ.

Τα κείμενα που ακολουθούν είναι τα βασικά κείμενα της Πρωτοβουλίας για μια Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, της πρωτοβουλίας που μετά από ενάμιση χρόνο από την ίδρυσή της και την παρουσίασή της στο Ακροπόλ τον Απρίλη του 2012 προχώρησε στην πανελλαδική της σύσκεψη όπου κατέληξε στη δημιουργία της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας.

Παραθέτουμε τα κείμενα με βάση τη χρονολογική σειρά που εκδόθηκαν, για περισσότερα μπορεί κανείς να δει το ιστολόγιο της Π.Α.Α.Σ εδώ: http://p-a-a-s.blogspot.gr/.

Ιδρυτική Διακήρυξη της Πρωτοβουλίας για μια Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία (Μάρτιος 2012)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (Δεκέμβρης 2012)

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ
Κάλεσμα για την πανελλαδική συγκρότηση της Π.Α.Α.Σ.
(Κάλεσμα για την Πανελλαδική Σύσκεψη, Ιούλιος 2013)

Εισήγηση του Παναττικού Συντονιστικού στην Πανελλαδική Σύσκεψη της Πρωτοβουλίας για Αριστερή Αντιϊμπεριαλιστική Συνεργασία (Η εισήγηση του Παναττικού Συντονιστικού που εγκρίθηκε ως απόφαση της Πανελλαδικής Σύσκεψης τον Οκτώβρη του 2013)

Συγκροτήθηκε η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

------------------------------------------------------------------

2η Πανελλαδική Σύσκεψη 10 - 11 Μάρτη, Αθήνα, Γεωπονική Σχολή

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ανακοίνωση για την έναρξη του πολιτικού διαλόγου στο ιστολόγιο της Λαϊκής Αντίστασης – Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας

Πολιτικός Διάλογος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση για την Πανελλαδική Σύσκεψη

Στο κείμενο που ακολουθεί περιλαμβάνεται η ανακοίνωση για την πραγματοποίηση της Σύσκεψης καθώς και η εισήγηση της Γραμματείας προς τη 2η Πανελλαδική Σύσκεψη της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας η οποία υιοθετήθηκε ως απόφαση:

Στη 2η Πανελλαδική Σύσκεψη προσκλήθηκαν οργανώσεις και συλλογικότητες. Παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν εκ μέρους του Συλλόγου Γιάννης Κορδάτος ο Βασίλης Λιόσης και εκ μέρους της Παρέμβασης ο Παπαθανασίου Λάμπρος. Χαιρετισμούς απήθυναν και εκπρόσωποι της ΕΡΓΑΣ, της Ταξικής Πορείας, της φοιτητικής Πορείας και των Αγωνιστικών Κινήσεων ΑΕΙ - ΤΕΙ.

Ακολουθεί η τοποθέτηση του Συλλόγου Γιάννης Κορδάτος:

Τοποθέτηση εκ μέρους του Συλλόγου Γιάννης Κορδάτος στη 2η Πανελλαδική Σύσκεψη της ΛΑ-ΑΑΣ