Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Οι απαγορεύσεις και η καταστολή των λαϊκών αγώνων δε θα περάσουν!
Ν’ αθωωθεί ο Παύλος Αντωνόπουλος!

Συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή, σήμερα Τετάρτη 22/1/14, στις 6 μ.μ.

Ακάθεκτη προχωρά η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην αναβάθμιση της άσκησης της κρατικής τρομοκρατίας σε βάρος του λαού και της καρατόμησης στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων κι ελευθεριών. Με ωμές απαγορεύσεις συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων όπως πρόσφατα, στις 8 Γενάρη ημέρα της φιέστας για την ανάληψη της Προεδρίας της Ε.Ε. απ΄ την Ελλάδα. Με ΜΑΤ, χημικά, ξυλοδαρμούς, καταστολή και συλλήψεις απέναντι σε εργαζόμενους, άνεργους, συνδικαλιστές, νεολαία, τόσο την ημέρα της απαγόρευσης, όσο και την επόμενη ημέρα στα δικαστήρια, αλλά και απέναντι στους εκπαιδευτικούς που διαδήλωναν στις 11 Γενάρη στη Θεσσαλία, ή απέναντι στους «διαθέσιμους» σχολικούς φύλακες. Με επιστρατεύσεις απεργών που εξακολουθούν να ισχύουν.

Η πολιτική αυτή αποτελεί απαραίτητο συμπλήρωμα της συνολικότερης πολιτικής των μνημονίων, που απαιτούν και επιβάλουν οι ιμπεριαλιστές της Τρόικα-Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ για να κάμψουν κάθε αντίσταση του λαού απέναντι στην ολοένα και κλιμακούμενη επίθεση στους όρους της ζωής του, απέναντι στα κάθε φορά νέα μέτρα και μνημόνια, απέναντι σε μια πολιτική που ξεπουλά, που ισοπεδώνει δικαιώματα και κατακτήσεις δεκαετιών, που οδηγεί σε χιλιάδες απολύσεις, που επιβάλλει μεσαιωνικές εργασιακές σχέσεις, που διαλύει την Περίθαλψη, την Ασφάλιση, την Εκπαίδευση.
Η μαζική κι αποφασιστική πάλη του λαού στους δρόμους, στις απεργίες και τις διαδηλώσεις, η επιμονή στο δρόμο της αντίστασης και της διεκδίκησης με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής, αποτελεί και τη μοναδική απάντηση απέναντι στην ένταση και αναβάθμιση της αμφισβήτησης των ελευθεριών και των δημοκρατικών δικαιωμάτων.
Κάτω τα χέρια από τις διαδηλώσεις, τις απεργίες και τις συγκεντρώσεις!
Ν΄ αθωωθεί ο Παύλος Αντωνόπουλος!
Η τρομοκρατία δε θα περάσει – του λαού η πάλη θα τη σπάσει!

22.1.2014