Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΗΛΙΑ ΚΑΜΑΡΕΤΣΟ

H Λαϊκή Αντίσταση- Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία θέλει να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς, τους συντρόφους και συναγωνιστές του κομμουνιστή και εξαιρετικά έντιμου αγωνιστή σ. ΗΛΙΑ ΚΑΜΑΡΕΤΣΟΥ. Αυτού του χαλκέντερου καθοδηγητή και υπηρέτη των λαϊκών αγώνων που το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιανουάριου 2014 έχασε την μάχη με τον καρκίνο.
Ο σ. ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΡΕΤΣΟΣ από τα νεανικά του χρόνια εντάχθηκε στην ΟΜΛΕ, ήταν αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα, ηγετικό στέλεχος του ΑΜΕΕ Δυτικής Γερμανίας και με την επιστροφή του στην Ελλάδα το ‘75, συμμετείχε σε καθοδηγητικά όργανα του ΚΚΕ(μ-λ) αδιάλειπτα μέχρι και σήμερα.
Όσοι γνωρίσαμε από κοντά τον σ. Ηλία Καμαρέτσο καταλαβαίνουμε το μέγεθος της απώλειας. Θλιβόμαστε που μας αφήνει ένας συνεπής αγωνιστής, ένας πραγματικός κομμουνιστής που με το παράδειγμα της δράσης και της λιτής ζωής του ήταν αληθινός δάσκαλος και πηγή έμπνευσης για τους νεώτερους αγωνιστές.
Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Αντίστασης- Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία θα παραβρεθεί στην πολιτική κηδεία του σ. Ηλία Καμαρέτσου το Σάββατο 4/1/2014 στην Καρδίτσα, στο Εργατικό Κέντρο, στις 2μ.μ. και θα καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του σαν ελάχιστη ένδειξη τιμής.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!