Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Η απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής «κάθε δημόσια συνάθροιση ή πορεία» σε μια εκτεταμένη περιοχή της Αθήνας και της Αττικής, την ημέρα των εκδηλώσεων για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα αποτελεί πρόκληση σε βάρος των δημοκρατικών δικαιωμάτων του λαού μας.
Η ωμή καταπάτηση του δικαιώματος των συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων έχει στόχο να καταπνίξει την ογκούμενη λαϊκή αντίθεση στην πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ.
Καθώς τα δεσμά της ΕΕ με τα οποία έδεσε την χώρα μας η πολιτική της ξένης εξάρτησης των κυβερνήσεων της ντόπιας άρχουσας γίνονται, μέσα από την λαίλαπα των μνημονίων, όλο και πιο αποκρουστικά, ο λαός μας στρέφεται ενάντια τους.
Η ανατροπή της εξοντωτικής πολιτικής των μνημονίων που υπαγορεύουν η ΕΕ και το ΔΝΤ και υλοποιεί η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι το αίτημα που κινητοποιεί, σήμερα, τον λαό μας .
Αυτή την λαϊκή κινητοποίηση επιδιώκει να εμποδίσει η κυβέρνηση με τις αστυνομικές επιθέσεις ενάντια σε διαδηλώσεις και τώρα με την αστυνομική απαγόρευση τους.

Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ καταγγέλλει την κυβερνητική απαγόρευση των συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων.

Καλεί όλους τους εργαζόμενους και δημοκράτες σε μαζική αντίσταση και αγώνα
-ενάντια στην πολιτική της οικονομικής λεηλασίας και της κατάπνιξης των δημοκρατικών δικαιωμάτων
-ενάντια στην ΕΕ και στην πολιτική της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης.


ΟΛΟΙ, ΣΗΜΕΡΑ,8/1/2014, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ στις 6 Μ.Μ.