Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Όχι στη μετατροπή της Μεσογείου σε χαβούζα για τα χημικά των ιμπεριαλιστών

Καμιά επιτήρηση δεν είναι ικανά να πραγματοποιήσουν τα επιτελεία μιας χώρας που έχει δεθεί σφιχτά με τις αλυσίδες της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης. Γιατί προφανώς η επιτήρηση είναι πρωτίστως πολιτικό ζήτημα και όχι τεχνικό.
Οι θάλασσες της χώρας μας και ευρύτερα της περιοχής κινδυνεύουν θανάσιμα να γίνουν τώρα και χαβούζα δηλητηρίων εκτός από πεδίο βολής φτηνό…. όπως κινδυνεύει ο λαός μας και άλλοι λαοί της περιοχής από τη φτώχεια, την ανεργία, τη φασιστικοποίηση και τον πόλεμο!!
Μόνο ο λαϊκός ξεσηκωμός και η ανασυγκρότηση του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος της χώρας με κορμό την εργατική τάξη μπορεί να αποκρούσει τους θανάσιμους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο λαός μας.

Η οργή του κρητικού λαού για τα χημικά πρέπει να γίνει μαζικός αγώνας ενάντια στους φονιάδες και ληστές της χώρας μας και της γύρω περιοχής.
Είναι ανάγκη άμεσα ν’ απαιτήσουμε να πάνε τα δηλητήρια να καταστραφούν στις ιμπεριαλιστικές χώρες που τα παράγουν και όχι στα ξέφραγα αμπέλια των αποικιών για λόγους φτηνού οικονομικού και πολιτικού κόστους.
Ν’ απαιτήσουμε να φύγουν οι βάσεις και τα πυρηνικά από τον τόπο μας και μ’ όλους τους λαούς του κόσμου ν’ απαιτήσουμε να πάψουν να παράγονται φονικά χημικά και πυρηνικά όπλα και να παλέψουμε ενάντια στους πολέμους των ιμπεριαλιστών.
Τέτοιες διεκδικήσεις από την πλευρά του λαού γίνονται υπολογίσιμες όταν βάλλουν ευθέως κατά του καθεστώτος της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και όταν γίνονται με όρους μαζικού κινήματος και όχι με τα κλαψουρίσματα των παραγόντων του συστήματος.
Κανένας εφησυχασμός!
Μόνο με αγώνα μπορούμε να υπερασπιστούμε τη ζωή και το δίκιο μας! \


ΧΑΝΙΑ 7-2-014

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ