Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Σάμος: Ανακοίνωση-πρόσκληση

Η Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία (Λ.Α.-Α.Α.Σ), διοργανώνει εκδήλωση συζήτηση σχετικά με την διαρκώς επιδεινούμενη για το λαό και τη νεολαία κατάσταση στα ζητήματα υγείας-περίθαλψης και την ανάγκη αντιμετώπισης της.
Η Λ.Α.-Α.Α.Σ καταθέτει πρόταση μαζικής ενωτικής αγωνιστικής πάλης με τη συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα για τη διεκδίκηση του δικαιώματος σε δωρεάν και πλήρη περίθαλψη χωρίς προϋποθέσεις για όλο το λαό.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο 15 Μάρτη στις 6.30μμ στην κινηματογραφική Λέσχη Ίριδα στο Καρλόβασι και συμμετέχουν σε αυτή εκπρόσωποι της Επιτροπής Αγώνα Ικαρίας για να μεταφέρουν την εμπειρία τους από τον ένα χρόνο αγώνα που ήδη διεξάγουν και έχουν πετύχει το μπλοκάρισμα-ανατροπή της κυβερνητικής απόφασης η οποία απαιτούσε ουσιαστικά το κλείσιμο του νοσοκομείου του γειτονικού νησιού.
Καλούνται όλα τα σωματεία και οι φορείς, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι και οι νέες, να συμμετέχουν στην εκδήλωση αυτή, για να εκφράσουν τον προβληματισμό τους και τις απόψεις τους για το κρίσιμο αυτό λαϊκό ζήτημα και για να διαμορφώσουμε όλοι μαζί, κόντρα στη μοιρολατρία και την υποταγή, τα βήματα αντίστασης και πάλης που είναι αναγκαία.