Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Καταγγελία για την τραμπούκικη επίθεση στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στο ΤΕΙ Λαμίας

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία Φθιώτιδας καταγγέλλει την φασιστική επίθεση που δέχθηκε η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κ. Μπασδέκη, από τραμπούκους της ΔΑΠ στο
ΤΕΙ Λαμίας.
Η επίθεση αυτή είναι αποτέλεσμα του εκφασισμού της κυβερνητικής πολιτικής, που κάτω από τις επιταγές της Ε.Ε. και του ΔΝΤ καλείται να περάσει δια πυρός και σιδήρου τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα.
Η επίθεση αυτή είναι συνέχεια της περιστολής των δημοκρατικών δικαιωμάτων, της «θεωρίας» των δύο άκρων, των απαγορεύσεων των συγκεντρώσεων, της ποινικοποίησης και καταστολής των αγώνων, των διώξεων όσων αγωνίζονται.
Είναι συνέχεια των επιθέσεων των φασιστών σε μετανάστες, στα στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα, της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία Φθιώτιδας καλεί το δημοκρατικό Φθιωτικό λαό, τους εργαζομένους και τους φοιτητές να σταθούν απέναντι σε τέτοια φαινόμενα και να απομονώσουν τους τραμπούκους. Ο ενιαίος παρατεταμένος αγώνας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικα, θα τσακίσει και το φασισμό.
Το φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί