Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Ηράκλειο: παρέμβαση της Λαϊκής Αντίστασης - Α.Α.Σ.

Και στο Ηράκλειο η Λαϊκή Αντίσταση - ΑΑΣ πραγματοποίησε παρέμβαση στο κέντρο της πόλης το Σάββατο 21 Φλεβάρη, στα πλαίσια της «Ημέρας Πανελλαδικής Δράσης». Με πλατύ μοίρασμα έντυπου υλικού, με ντουντούκα, πανό, συζητήσεις με κόσμο και με αρκετούς συντρόφους να στηρίζουν την παρέμβαση, προσπαθήσαμε να αναδείξουμε ότι η πολιτική της λιτότητας, της φτώχειας θα συνεχιστεί και από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ (με άλλη όμως φρασεολογία).
Ότι η «αριστερή» διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ μετατράπηκε πολύ γρήγορα (ιδιαίτερα μετά τις αποφάσεις στο eurogroup), σε βάθεμα της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης, σε επιβολή νέων μέτρων από τους ιμπεριαλιστές.
Ότι απέναντι σ΄ αυτή την πολιτική οι εργαζόμενοι, η νεολαία ο λαός συνολικά δεν έχουν να περιμένουν τίποτε και από κανένα, αντίθετα πρέπει να ενισχύσει τους αγώνες του, να αναπτύξει εστίες αντίστασης παντού.
Ο κόσμος φάνηκε να είναι προβληματισμένος με τις τελευταίες εξελίξεις, δείχνοντας ιδιαίτερη διάθεση να ακούσει και να διαβάσει μια διαφορετική άποψη.