Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Συνέλευση της Λαϊκής Αντίστασης – Α.Α.Σ στα Δυτικά της Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκε στα Δυτικά της Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στο Δήμο Αμπελοκήπων, η συνέλευση της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιϊμπεριαλιστικής Συνεργασίας Δυτικών Συνοικιών, για την αναβάθμιση της λειτουργίας της και την πιο ουσιαστική συγκρότηση της παρέμβασης της. Γενική διαπίστωση ήταν, ότι μπροστά στην πληθώρα και κρισιμότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός μας, η δράση και η παρουσία της Λαϊκής Αντίστασης πρέπει να αναβαθμιστεί και να αποκτήσει μια πιο τακτική, εντατική, οργανωμένη και στοχευμένη παρουσία στις Δυτικές συνοικίες της πόλης.

Η διάρθρωση αυτή θα βοηθήσει στην εμπλοκή περισσότερων αγωνιστών και θα δώσει νέες ευκαιρίες για πρωτοβουλίες κοινής δράσης σε τοπικό επίπεδο. Ένα σαφέστερο και πιο διακριτό πολιτικό στίγμα της Λαϊκής Αντίστασης, θα ανοίξει δρόμους, για μια αμεσότερη σύνδεση με τα εργατικά, τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία και θα κάνει πιο αναγνωρίσιμη την παρέμβαση μας στις γειτονιές.
Μια πλούσια πολιτική συζήτηση, με ιδιαίτερη συμμετοχή της νεολαίας, παράλληλα συζητήθηκαν ζητήματα λειτουργίας των τοπικών συνελεύσεων, προτάσεις για εκδηλώσεις και τέλος μπροστά στις νέες απεργίες προγραμματίστηκαν οι παρεμβάσεις στις Δυτικές συνοικίες.