Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΤΡΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ

Απέναντι στην προκλητική επίσκεψη του Αμερικάνου προέδρου στην Ελλάδα, πρέπει να απαντήσουμε διαδηλώνοντας ενάντια στην ιμπεριαλιστική θηριωδία και συγκεκριμένα αυτής του πιο επικίνδυνου ιμπεριαλισμού για το λαό και την περιοχή, του αμερικάνικου.

Στις 15 Νοέμβρη ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέπτεται την χώρα και όσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί να μας πείσει για τα θετικά της πολιτικής των ΗΠΑ ,δεν μπορεί να κρύψει τα πραγματικά σχέδια των Αμερικάνων για την περιοχή.

Ο πόλεμος, ο φασισμός, η προσφυγιά είναι το μέλλον που επιφυλάσσετε για τους λαούς μόνο και μόνο για να μπορέσουν οι ιμπεριαλιστικές χώρες να ξαναμοιράσουν τον πλανήτη.


Ο λαός της Πάτρας να κατέβει στις διαδηλώσεις στις 15 και 17 του Νοέμβρη συνδέοντας αγωνιστικά τα αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα της εξέγερσης του 1973 με τα σημερινά βροντοφωνάζοντας ξανά το «’Εξω οι ΗΠΑ», «Έξω το ΝΑΤΟ».

Η Λαϊκή Αντίσταση καλεί την Τετάρτη 09/11 στις 7μμ στο εργατικό κέντρο οργανώσεις, συλλόγους και σωματεία σε σύσκεψη για την συνδιοργάνωση διαδήλωσης με αφορμή τον ερχομό του αμερικανού προέδρου στην Ελλάδα στις 15/11.

Ομπάμπα: Ανεπιθύμητος!
Στο δρόμο του Νοέμβρη, αντιιμπεριαλιστικός ξεσηκωμός!
Ενάντια:
• στο ΝΑΤΟ και στις αμερικάνικες βάσεις
• στους ιμπεριαλιστικούς πόλεμους και στο φασισμό
• στη διχοτόμηση της Κύπρου
• στην κοινωνική βαρβαρότητα ΔΝΤ-ΕΕ-κυβέρνησης