Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Έξω οι ιμπεριαλιστικές πολυεθνικές του θανάτου από τον τόπο μας!

Όλοι στο συλλαλητήριο στην Καμάρα!
Την Τρίτη 19 Σεπτέμβρη στις 6 το απόγευμα

Με την αναστολή των επενδυτικών της προγραμμάτων στην Χαλκιδική, η πολυεθνική EL DORADO GOLD προχώρησε σ’ έναν ολοφάνερο εκβιασμό. Ταυτόχρονα μεθοδεύει ένα προπαγανδιστικό μπαράζ ψευδολογιών, με στόχο την γρήγορη και χωρίς πολλές διατυπώσεις έγκριση όλων των εκκρεμών αδειών, για την εξάλειψη κάθε νομικού και τεχνικού κωλύματος. Απαιτεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να πάρει θέση άμεσα και να προχωρήσει στην υπογραφή άνευ όρων. Η στάση της κυβέρνησης που δίνει γη και ύδωρ στους ιμπεριαλιστές, αποδεικνύει ακόμη μια φορά ότι όσο υποκύπτεις στους ιμπεριαλιστές τόσο περισσότερα θα απαιτούν.



Το ξένο ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο και οι ντόπιοι κεφαλαιοκράτες τα θέλουν όλα χωρίς προσχήματα και τα θέλουν τώρα. Ουραγοί στην προσπάθεια αυτή της εταιρείας η Δεξιά, η Ακροδεξιά, η Κεντροαριστερά, τα ΜΜΕ, ο ΣΕΒ και άλλοι καλοθελητές.

Απέναντι σ’ αυτές τις προκλήσεις η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία πιστεύει ότι είναι ανάγκη να δοθεί μια μαζική, ανυποχώρητη και δυναμική απάντηση με την ενίσχυση του λαϊκού, ενωτικού κινήματος στην Χαλκιδική και στην ευρύτερη περιοχή.

Με αγωνιστική, ενεργό αλληλεγγύη να απαντήσουμε στις τρομοκρατικές δίκες που έρχονται σαν αποτέλεσμα των διώξεων των αγωνιστών.

Ο αγώνας για την ζωή μας και το κουμάντο στον τόπο μας θα συνεχιστεί ανυποχώρητα μέχρι την νίκη!

ΕΞΩ Η ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ