Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Κάτω οι αντιδραστικές συμμαχίες και οι φιλοπολεμικές ασκήσεις! Εξω οι βάσεις του θανάτου!

Ανακοίνωση τύπου της Πρωτοβουλίας Αντίστασης:

Η Ελληνο-αιγυπτιακή αεροναυτική άσκηση Μέδουσα 5 που εξελίχτηκε τις προηγούμενες μέρες από τον κόλπο της Σούδας μέχρι τη Ρόδο, το Καστελόριζο και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, αποδεικνύει τη μετατροπή του τόπου μας σε πολεμικό ορμητήριο στο πλαίσιο πάντα των ιμπεριαλιστικών σχεδίων των ΗΠΑ.

Η αντιδραστική και φιλοπόλεμη συμμαχία με Αίγυπτο και Ισραήλ, η αναβάθμιση της βάσης της Σούδας σε super βάση, η επέκταση των βάσεων των ΗΠΑ σ’ όλη τη χώρα, καθώς και τα δις για νέα όπλα πάντα στην υπηρεσία των επιχειρήσεων των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ, αποδείχνουν την εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τους μεγάλους κινδύνους που αυτή γεννά.


Τα πρώτα βήματα της κοινής δράσης στην πόλη μας ενάντια στον καρκίνο της βάσης της Σούδας και ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο είναι γεγονός και αξίζει να υποστηριχτούν από κάθε δημοκράτη, αγωνιστή και φίλο της Ειρήνης.

Η πολιτική υπηρέτησης - εμπλοκής στα σχέδια του ιμπεριαλισμού εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ισχυρών του ντόπιου συστήματος της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης, μα απειλεί θανάσιμα την Ειρήνη, τα συμφέροντα, τη ζωή και το μέλλον των εργαζόμενων και της νεολαίας.

Να ενισχύσουμε όλοι την κοινή δράση και τη μαζική αντίσταση σ’ αυτή την πολιτική.

Χανιά 3-11-2017

http://protovouliantistasis.blogspot.gr/