Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ! ΚΑΤΩ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ!

70 χρόνια μετά τη «Νάκμπα», την καταστροφή δηλαδή της Παλαιστίνης, που ξεκίνησε το 1948, με τον ξεριζωμό και τη γενοκτονία δεκάδων χιλιάδων Παλαιστίνιων απ΄ τους ισραηλινούς σιωνιστές, σε συνεργασία με τους βρετανούς ιμπεριαλιστές, το κράτος - τρομοκράτης του Ισραήλ συνεχίζει να δολοφονεί καθημερινά τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά της Παλαιστίνης. Με αίμα βάφτηκε πάλι η Λωρίδα της Γάζας, τη Δευτέρα 14/5 προσθέτοντας δεκάδες ακόμα δολοφονημένους Παλαιστίνιους απ΄ τα ισραηλινά πυρά, ενώ πολλοί ακόμη είχαν δολοφονηθεί απ’ τον ισραηλινό στρατό και 1.500 τραυματίστηκαν, απ΄ τις 30 του Μάρτη, και τις συγκεντρώσεις για την παλαιστινιακή «Ημέρα της Γης». Τα εγκαίνια της αμερικάνικης πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ και η ντεφάκτο αναγνώρισή της απ΄ τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, έχει προκαλέσει τη δίκαιη οργή χιλιάδων Παλαιστίνιων, που αντιμετωπίζονται με τη δολοφονική βία από τον στρατό των σιωνιστών.



70 ολόκληρα χρόνια ο ηρωικός παλαιστινιακός λαός, στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη συνεχίζει να μάχεται για τη λευτεριά της πατρίδας του, με όποιο μέσο διαθέτει.

70 χρόνια μετά, το Ισραήλ εντείνει τις επιδιώξεις του για αναβάθμιση του ρόλου του στην περιοχή, μέσα σ΄ ένα εύφλεκτο και πολεμικό κλίμα που έχουν δημιουργήσει οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ, της ΕΕ και της Ρωσίας, και οι οξυμμένοι ενδο-ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο. Με θύματα πάντα τους λαούς και με ευρύτερους κινδύνους.

Την ίδια στιγμή που το Ισραήλ δολοφονεί στη Γάζα, βομβαρδίζει στη Συρία. Ρίχνοντας πύραυλους σε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην πόλη Χόμς, σκοτώνοντας 14 ανθρώπους, στις 9/4, αμέσως πριν τους βομβαρδισμούς της Συρίας απ΄ τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ - Γαλλίας - Βρετανίας, είτε τις προηγούμενες μέρες (8/5) απέναντι σε «ιρανικούς στόχους». Και απειλεί με «δυναμικότερη απάντηση» στην παρουσία του Ιράν στη Συρία. Η κατάσταση πυροδοτείται ακόμα περισσότερο με την άρνηση την αμερικάνων ν’ ανανεώσουν τη συμφωνία με το Ιράν για τα πυρηνικά, και τις συνέπειες που θα έχει αυτό.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η ντόπια μεγαλοαστική τάξη, την οποία εκφράζει, υποτάσσεται πλήρως στους αμερικανοΝΑΤΟικούς και προσφέρει Βάσεις - ορμητήρια και κάθε είδους «διευκολύνσεις» στις πολεμικές γεωστρατηγικές τους επιδιώξεις, εκθέτοντας και το λαό μας σε κινδύνους, συμμαχεί με τους δολοφόνους του Ισραήλ. Συνάπτει άξονες μαζί τους (Ελλάδα - Κύπρος - Ισραήλ, και Ελλάδα - Κύπρος - Αίγυπτος), προχωρά σε συμφωνία για νέο «ενεργειακό αγωγό», απενοχοποιεί τον αρχιδολοφόνο Νετανιάχου.

Ο ελληνικός λαός, οι εργαζόμενοι, η νεολαία πρέπει ν’ αναπτύξουν ένα ισχυρό αντιιμπεριαλιστικό - αντιπολεμικό κίνημα, για ν’ αποτρέψουν τα πολεμικά σχέδια των ιμπεριαλιστικών αφεντικών και των υποτελών τους. Αλλά και να εκφράσουν την στήριξη και τη συμπαράστασή τους στον αγώνα του ηρωικού Παλαιστινιακού λαού, για λευτεριά και ανεξαρτησία. Αλλά και σε όλους τους αγωνιζόμενους λαούς, ενάντια στο φασισμό, τον εθνικισμό και τον ιμπεριαλισμό.
ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!
ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ!
ΕΞΩ Η ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ!
ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ!
ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!
ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!