Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΞΑΝΘΗ: Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

Απεργιακή συγκέντρωση 10 π.μ. Πλ. Ελευθερίας

ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, είναι ο μόνος δρόμος ενάντια στη φτώχια, την ανεργία, τη διάλυση των κοινωνικών δικαιωμάτων που συνεχίζει να σπέρνει η πολιτική του συστήματος. Η πολιτική που συνεχίζουν να επιβάλλουν οι ιμπεριαλιστές-δανειστές και το κεφάλαιο, και υλοποιεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, παρά την υποτιθέμενη έξοδο από τα μνημόνια. Η πολιτική, την οποία είναι δεσμευμένη να εφαρμόσει και να επεκτείνει η ΝΔ αν έρθει στην κυβερνητική εξουσία.

Αυτήν την πολιτική δεν θέλουν και δεν μπορούν να αντιπαλέψουν οι ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, που λειτουργούν σα μακρύ χέρι του συστήματος και ενδιαφέρονται μόνο για τη δικιά τους αναπαραγωγή. Που εξαγγέλλουν μια 24ωρη απεργία το χρόνο ίσα-ίσα για να την απαξιώσουν και να ενισχύσουν το μπλοκάρισμα και την απογοήτευση των εργαζομένων.Αυτή η πολιτική αντιπαλεύεται και ανατρέπεται στο δρόμο, μέσα από την πάλη των λαϊκών μαζών και της νεολαίας. Την πάλη που οι ίδιοι θα αναλάβουν να οργανώσουν και να αναπτύξουν. Την πάλη, που θα εκφράζει και θα αποδεικνύει στην πράξη αυτό που έχει βγει σαν πείρα εδώ και πολλές δεκαετίες. Το γεγονός δηλαδή πως, ό,τι κερδίσαμε το κερδίσαμε με σκληρούς αγώνες, και ό,τι θα κατορθώσουμε να υπερασπίσουμε και να ξανακερδίσουμε θα το πετύχουμε πάλι μόνο μέσα από αγώνες.

Η Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία καλεί τους εργαζόμενους στο δημόσιο, τους άνεργους, τους συνταξιούχους και τη νεολαία στην απεργιακή συγκέντρωση και πορεία ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ, 10 π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

• Με αγώνες, απεργίες και διαδηλώσεις κατακτούμε τα δικαιώματά μας

• Ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝT, κεφαλαίου