Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΧΑΝΙΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοικτή σύσκεψη που κάλεσε η Πρωτοβουλία Αντίστασης την Πέμπτη 28/9 στο Ε.Κ.Χ. για τη διοργάνωση διαδήλωσης το Σάββατο 5 Οκτώβρη στις 11:00 π.μ. στην Πλατεία Αγοράς ενάντια στη νέα τερατώδη συμφωνία για τις βάσεις που κάνει τη χώρα πολεμικό ορμητήριο των Η.Π.Α., και την επίσκεψη Πομπέο που θα την επικυρώσει.

Άμεσα θα κυκλοφορήσει το κοινό κάλεσμα που συμφωνήθηκε μετά από συζήτηση, ενώ την επόμενη βδομάδα θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου. Στη σύσκεψη συμμετείχε το ΚΚΕ(μ-λ), το ΝΑΡ (οργάνωση που συμμετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ), το Π.Α.Κ.Σ. (Πανελλαδικός Αντιπολεμικός Κινηματικός Συντονισμός), και ανένταχτοι αγωνιστές.
Πέρα από το κοινό κάλεσμα οι συνδιοργανωτές δεσμεύτηκαν να κινηθούν παράλληλα αυτόνομα και πάντα αποφασιστικά για να καταγγελθεί η επικίνδυνη για το λαό μας νέα συμφωνία για τις βάσεις και η ανεπιθύμητη παρουσία Πομπέο, να μαζικοποιηθεί το συλλαλητήριο και να μπουν παρακαταθήκες για νέους γύρους αντιπολεμικών αντιβασικών αγώνων, που είναι απολύτως αναγκαίοι!

Συλλογικότητες - οργανώσεις - αγωνιστές ενάντια στις βάσεις και την επίσκεψη Πομπέο

ΧΑΝΙΑ 26-9-019