Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Όχι στην επιχείρηση ενοχοποίησης – στοχοποίησης της Αριστεράς και των λαϊκών αγώνων!
Η συκοφάντηση δε θα περάσει!

5.11.2013

Σε συνέχεια της επιχείρησης «κοντέματος» της «Χρυσής Αυγής», που ξεκίνησε η κυβέρνηση μετά τη δολοφονία του αγωνιστή Παύλου Φύσσα απ΄ το φασιστικό αυτό μόρφωμα, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με «δημοκρατία» και «αντιφασισμό»,
Σε συνέχεια της επιστράτευσης της αντιδραστικής θεωρίας «των δύο άκρων», που έχει ως στόχο τον ίδιο το λαό και τους αγώνες του, ήλθε και η δολοφονία των δύο μελών της «Χρυσής Αυγής», την 1/11, στο Νέο Ηράκλειο...
Ανεξάρτητα απ΄ το ποιοί βρίσκονται πίσω απ’ τη δολοφονία αυτή, ποιοί εσωτερικοί ή και εξωτερικοί παράγοντες έπαιξαν ρόλο, η δολοφονία λειτουργεί εκ των πραγμάτων προβοκατόρικα και υπονομευτικά για το κίνημα και τη δράση του, και έρχεται να υπηρετήσει την κυβερνητική επιχείρηση ενοχοποίησης και στοχοποίησης της Αριστεράς και των λαϊκών αγώνων.
Να ενταχθεί στο πλαίσιο που επιχειρεί να εξομοιώσει φασιστικά και νεο-ναζιστικά μορφώματα τύπου «Χρυσής Αυγής», που το ίδιο το σύστημα της ξένης εξάρτησης και της εκμετάλλευσης, και η κρίση του, δημιούργησαν, με τις αριστερές και προοδευτικές ιδέες και οργανώσεις αλλά και με τους αγώνες και την αντίσταση του λαού ενάντια στη βάρβαρη επίθεση. Για ν’ ανοίξει δρόμο και στην ανοικτή ποινικοποίησή τους, χαρακτηρίζοντας τους ως «εκτός δημοκρατικής νομιμότητας».
Σε μια στιγμή όπου έρχεται καταιγισμός νέων αντιλαϊκών μέτρων και μνημονίων, που απαιτούν οι ιμπεριαλιστές κι η ντόπια άρχουσα τάξη καθώς και μπροστά στο ενδεχόμενο ξεσπάσματος νέων λαϊκών αγώνων κι αντιστάσεων, η δολοφονία αποτελεί «βούτυρο στο ψωμί» των επιδιώξεων της κυβέρνησης και του συστήματος, ευνοεί τις φασιστικές δυνάμεις και δεν έχει καμιά σχέση με τους αγώνες του λαού, με την εξυπηρέτηση και την ανάπτυξη του κινήματός του, ενάντια στην επίθεση, τον ιμπεριαλισμό και το φασισμό.
Αντίθετα, εντάσσεται και αξιοποιείται απ΄ την κυρίαρχη πολιτική της φασιστικοποίησης και της κλιμάκωσης της τρομοκρατίας σε βάρος των αντιστεκόμενων αριστερών και λαϊκών δυνάμεων.

Το φασισμό θα τον τσακίσουν οι λαϊκοί αγώνες!
Κάτω τα χέρια απ΄ την Αριστερά και τους αγώνες!
Μαζική αντίσταση για την ανατροπή της αντιδραστικής πολιτικής της κυβέρνησης και του συστήματος!