Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ

Η Λαϊκή Αντίσταση καταγγέλλει την προκλητική επίθεση των ΜΑΤ και των δυνάμεων της αστυνομίας που συνέλαβαν του αγωνιζόμενους πολίτες της Επανομής οι οποίοι με πανό που σήκωσαν για δέκα λεπτά πριν αρχίσει ο ποδοσφαιρικός αγώνας διαμαρτύρονταν για την τοποθέτηση ανθρωποκτόνων κεραιών της Cosmote στο γήπεδο της Αναγέννησης Επανομής.
Προκαλεί το γεγονός ότι αφού διέκοψε τον αγώνα ο διαιτητής επιχειρήθηκε η σύλληψη αγωνιστή «καθ' υπόδειξιν» του αστυνομικού διευθυντή και αφού οι πολίτες είχαν αποχωρήσει από το γήπεδο γεγονός που-μετά τις αντιδράσεις- οδήγησε και στην σύλληψη των υπολοίπων έξη.
Οι πολίτες κατηγορήθηκαν για «παρακώλυση αθλητικού έργου» και «διατάραξη κοινωνικής ειρήνης» (η δεύτερη κατηγορία αποσύρθηκε) κρατήθηκαν με τις διαδικασίες του αυτόφωρου όλη τη νύχτα και το πρωί προσήχθησαν σε δίκη! Στη δίκη μάλιστα ήταν παρόντες και άντρες των ΜΑΤ.
Ενέργειες σαν και αυτή δείχνουν πως η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της είναι αποφασισμένοι δια πυρός και σιδήρου να αντιμετωπίζουν κάθε λαϊκή εκδήλωση και διαμαρτυρία με ανοιχτή καταστολή και ένταση της φασιστικοποίησης της δημόσιας ζωής προκειμένου να περάσουν τα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα και να δείξουν καλή διαγωγή στα ευρωπαϊκά και υπερατλαντικά αφεντικά τους.
Όμως στην πραγματικότητα αυτοί θα βρεθούν περικυκλωμένοι από τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση κόντρα στις φιλότιμες προσπάθειες η αγανάκτηση αυτή να μαντρωθεί και να επενδυθεί σε προεκλογικές αυταπάτες.
ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ!
ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΜΠΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!

Λαϊκή Αντίσταση Θεσσαλονίκης
14/01/14