Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ηγουμενίτσα
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Το κράτος - δολοφόνος του Ισραήλ, με την υποστήριξη των ΗΠΑ και με την ανοχή της ΕΕ, κλιμακώνει τον πόλεμο στα μαρτυρικά εδάφη της Παλαιστίνης. Η κυβέρνηση του φασίστα Νετανιάχου με ανελέητους βομβαρδισμούς και χερσαίες επιχειρήσεις για αρκετές εβδομάδες συνεχίζει την εγκληματική επιχείρηση «προστατευτική αιχμή». Οι αποκλεισμένοι Παλαιστίνιοι στην ισοπεδωμένη, χωρίς ρεύμα και νερό, Γάζα συλλέγουν καθημερινά τα κατακρεουργημένα νεκρά κορμιά των παιδιών τους, των αντρών, των γυναικών, των ηλικιωμένων. Οι πιλότοι και τα αεροσκάφη - που αρκετές φορές έχουν έρθει στην Ελλάδα για κοινές ασκήσεις - βομβαρδίζουν ακόμα και σχολεία και νοσοκομεία.


ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!
Η σφαγή στη Γάζα, ο πόλεμος ενάντια στην ηρωϊκή Παλαιστινιακή Ιντιφάντα είναι ένας κρίκος της αλυσίδας του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας», που έχει εξαπολύσει ο Αμερικάνικος ιμπεριαλισμός και οι συνεργάτες του εναντίον των λαών, που ξεκίνησε στην Γιουγκοσλαβία, συνεχίστηκε σε Ιράκ, Αφγανιστάν, απλώθηκε από τη Λιβύη και την Αίγυπτο ως τη Συρία, και σήμερα συνεχίζεται και στη Ευρώπη, όπως βλέπουμε με τις σοβαρότατες εξελίξεις στην Ουκρανία.
ΗΠΑ, ΕΕ και ΝΑΤΟ που δηλώνουν ότι υπερασπίζονται την «αυτοάμυνα» των σιωνιστών, ενθαρρύνουν τους εγκληματίες πολέμου του Ισραήλ. Πρακτικά στηρίζουν το διαρκές έγκλημα που συντελείται και το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά της γενοκτονίας.
Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δίνει «γην και ύδωρ» στα βρώμικα πολεμικά σχέδιά τους, έχει στήσει άξονα συμμαχίας με το Ισραήλ, κάνοντας κοινά στρατιωτικά γυμνάσια, έχει δώσει στήριξη στην επέμβαση στη Συρία, έχει αναγνωρίσει τη φασιστική κυβέρνηση του Κιέβου, έχει αποδεχτεί τη ρίψη χημικών της Συρίας νότια της Κρήτης.

Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΓΩΝΑ!
Ο αγώνας του Παλαιστινιακού λαού για Πατρίδα και Ελευθερία, αποτελεί πηγή έμπνευσης και αγωνιστικής αισιοδοξίας, δίνει μαθήματα θάρρους, αξιοπρέπειας, αντίστασης σε όλους τους λαούς του κόσμου. Είναι ένας παρατεταμένος αγώνας, που για πάνω από έξι δεκαετίες δοκιμάζεται στις πιο σκληρές και απάνθρωπες συνθήκες κατοχής, αλλά δε λυγίζει, είναι ένας αγώνας ενός μικρού λαού, που «πολεμάει δίχως σπαθιά και βόλια» την κτηνώδη βία ενός νεοναζιστικού τέρατος. Ήδη ο αγώνας αυτός έχει συγκινήσει τους λαούς όλου του κόσμου, που καθημερινά διαδηλώνουν ενάντια σε ΗΠΑ-Ισραήλ. Τελικά παρά την φαινόμενη παντοδυναμία των ιμπεριαλιστών, "οι λαοί και μόνον οι λαοί είναι η κινητήρια δύναμη της ιστορίας".

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ
Ο λαός μας είναι ανάγκη να καταγγείλει την κυβερνητική πολιτική της στήριξης των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και της στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ, που στρέφεται ενάντια στα συμφέροντά του και ενάντια στα συμφέροντα των λαών της περιοχής.
• Να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης
• Να σταματήσουν τώρα οι ισραηλινές επιδρομές
• Να αποκτήσουν οι Παλαιστίνιοι λεύτερη και ανεξάρτητη πατρίδα

Συγκέντρωση - συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενάντια σε σιωνισμό - φασισμό – ιμπεριαλισμό, την Τρίτη 29 Ιούλη, 8μμ, Πλατεία Δημαρχείου