Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Λάρισα
ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Η σφαγή των Παλαιστινίων από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ συνεχίζεται. Για περισσότερες από 20 μέρες, η Λωρίδας της Γάζας σφυροκοπείται χερσαία και από αέρα. Ο στρατός του Ισραήλ, χτυπάει και δολοφονεί ανελέητα. Οι νεκροί ξεπερνούν τους 1000, και η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι άμαχοι και παιδιά, ενώ βομβαρδίζονται ακόμα και νοσοκομεία!
Οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στην λωρίδα της Γάζας χαίρουν της στήριξης των αμερικάνων ιμπεριαλιστών με τον υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ να υπογραμμίζει το δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπίζεται τον εαυτό του, ενώ η ΕΕ αρνείται να καταγγείλει και καλύπτει την εγκληματική επίθεση του Ισραήλ βάζοντας σε ίση μοίρα τον θύτη με το θύμα…

Η κυβέρνηση της χώρας μας αφού έδωσε και συνεχίζει να δίνει τα δικαιώματα του λαού μας θυσία στην ιμπεριαλιστική τρόικα και σε μια χούφτα πλουτοκράτες, υπηρετώντας πιστά τα μεγάλα αφεντικά ΗΠΑ-ΕΕ δίνει γη και ύδωρ και στα βρώμικα πολεμικά σχέδια τους και τις επεμβάσεις τους: Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχει στήσει άξονα συμμαχίας με το κράτος-φονιά του Ισραήλ, κάνοντας κοινά στρατιωτικά γυμνάσια μαζί του, έχει δώσει στήριξη στην συνεχιζόμενη ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία, αναγνωρίζει την απαρτιζόμενη και από φασίστες κυβέρνηση του Κίεβου και αποδέχεται τη ρίψη των χημικών δηλητηρίων νότια της Κρήτης.
Ο λαός μας είναι ανάγκη να καταγγείλει την κυβερνητική πολιτική της στήριξης των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και της στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ, που στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα του και ενάντια στα συμφέροντα των λαών της περιοχής.
Τούτες τις ώρες αποτελεί στοιχειώδες καθήκον του δημοκρατικού κόσμου, των αγωνιστών, να διαδηλώσουν με όποιο τρόπο μπορούν την αντίθεσή τους στη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 30/7, 7μμ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ