Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Εκδήλωση στο Ηράκλειο

Σε μια περίοδο όπου οι ενδοιμπεριαλιστικές αντιθέσεις συνεχώς και οξύνονται. Σε μια περίοδο όπου η επίθεση στα δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων, της νεολαίας, του λαού συνολικά, εντείνεται με παλιά και νέα μνημόνια, με μέτρα που επιβάλουν οι ιμπεριαλιστές. Με μέτρα αντιλαϊκά (αύξηση ΦΠΑ, ασφαλιστικό) που προτείνει η κυβέρνηση της «αριστεράς» για να γίνει αρεστή και να συγκλίνει με τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών. Όλα αυτά σε μια περίοδο που ο λαός είναι στο περιθώριο και χρησιμοποιείται μόνο όταν του το επιτρέπουν για να βοηθήσει και να στηρίξει την «σκληρή διαπραγμάτευση» της κυβέρνησης.
Απέναντι σ’ αυτή την κατάσταση ο λαός πρέπει να πάρει τις τύχες του στα δικά του χέρια. Ο μόνος δρόμος για το λαό είναι «ο λαός στους δρόμους του αγώνα», να παλέψει ενάντια στην πολιτική της φτώχειας – εξαθλίωσης – φοροληστείας, στην περικοπή μισθών και συντάξεων. Να παλέψει ενάντια στην πολιτική της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης για έξοδο της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς (ΝΑΤΟ – ΕΕ). Για να διώξει το ΔΝΤ. Ενάντια σε κοινοβουλευτικές αυταπάτες και στον εφησυχασμό.
Η Λαϊκή Αντίσταση Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία σας καλεί σε εκδήλωση – συζήτηση την Τετάρτη 24 Ιούνη στις 7:30 μμ στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.