Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Πρωτοβουλία Αντίστασης Χανίων: Ν’ αντισταθούμε! Ν’ ανατρέψουμε τη νέα επίθεση – βαρβαρότητα!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ σε πλήρη συμπαράταξη με ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΠΟΤΑΜΙ καταθέτει η ίδια το τρίτο μνημόνιο εξόντωσης των ανθρώπων της δουλειάς και του μόχθου.
Θέλοντας να σώσουν τα μεγαλοαστικά συμφέροντα η πεντακομματική αντιδραστική συναίνεση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ- ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΠΟΤΑΜΙ με τον ωμό εκβιασμό των κλειστών τραπεζών και τις εξοργιστικές ουρές στα ΑΤΜ, όπου οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι εκβιάζονται και ταλαιπωρούνται ακόμη και για τον πενιχρό μισθό και τη σύνταξή τους και με τον άθλιο ρόλο πάντα των ΜΜΕ, δίνουν για άλλη μια φορά γη και ύδωρ στους φονιάδες και ληστές των λαών (ΗΠΑ- Ε.Ε. – ΔΝΤ).
Ούτε το ευρώ, ούτε η δραχμή δε σώζει τους εργαζόμενους και τη νεολαία από τα νύχια του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστών. Μόνο με την ταχύτατη συγκρότηση των λαϊκών αντιστάσεων στο επίπεδο που απαιτούν οι περιστάσεις μπορούμε να υπερασπιστούμε τη ζωή και το δίκιο μας.
Να μην επιτρέψουμε η κατάρρευση των αυταπατών για λύσεις από εκλογές και κάλπικα δημοψηφίσματα να μετατραπεί σε απογοήτευση στους κόλπους του λαού και της νεολαίας.
Η δύναμή μας βρίσκεται στη μαζική αντίσταση και αυτό πρέπει αποφασιστικά να γίνει υπόθεση του καθένα μας. Να μην επιτρέψουμε να περάσει η νέα βαρβαρότητα. Δε τα φάγαμε μαζί. Ο κόσμος της δουλειάς και του μόχθου δε χρωστά τίποτα και σε κανέναν.

Ν’ αντισταθούμε
Ν’ ανατρέψουμε τη νέα επίθεση – βαρβαρότητα

Πρωτοβουλία Αντίστασης
Χανιά 10 Ιούλη 2015