Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Θεσσαλονίκη: Πορεία καταγγελίας της νέας βάρβαρης συμφωνίας/μνημονίου

Η Λαϊκή Αντίσταση Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία πραγματοποίησε συγκέντρωση στην Καμάρα στις 7:30 μ.μ. Παρέμεινε στο χώρο προπαγανδίζοντας την αντίθεσή της στη νέα αντιλαϊκή και βάρβαρη συμφωνία ιμπεριαλιστών-συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που είναι στα σκαριά και στη συνέχεια με πορεία έφτασε στον Λευκό Πύργο όπου ήταν συγκεντρωμένες οι οργανώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της ΟΚΔΕ κλπ.
Στη συνέχεια συμμετείχε σε διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τους παρευρισκόμενους. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που διαμορφώνεται ήταν η πλαισίωση των διαδηλώσεων από τις οργανωμένες δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και η βουβαμάρα/σκεπτικισμός του κόσμου. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες για να μην περάσει το κλίμα τρομοκράτησης και εκβιασμού του λαού αλλά και για να μην επικρατήσει η απογοήτευση από το γκρέμισμα των αυταπατών (στις οποίες συνέργησαν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς).
Να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να ακουστούν τα πραγματικά όχι του λαού μας εκεί που μπορεί να είναι πραγματικά: στους δρόμους. Για να ακουστεί ξανά και προπαντός από περισσότερα στόματα:
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΛΑΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙΣ!