Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Θεσσαλονίκη: συγκέντρωση ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα


ΚΑΤΩ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ! Η ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΡΑΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, του πιο σκληρού μνημονίου που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 48 προαπαιτούμενα ψηφίζονται την Παρασκευή και φέρουν την σφραγίδα της πολιτικής της διπλής ιμπεριαλιστικής εξάρτησης από ΕΕ και ΗΠΑ, της εξυπηρέτησης των συμφερόντων της ντόπιας μεγαλοαστικής τάξης, της άγριας καταλήστευσης του ελληνικού λαού και της χώρας. Η ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ καταγγέλλει τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που τη μέρα ψήφισης των πρώτων προαπαιτουμένων αρκούνται σε ένα απλό απογευματινό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας
Η ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα για το ξεκίνημα μαζικών εργατικών και λαϊκών κινητοποιήσεων, με συλλαλητήρια, διαδηλώσεις, απεργίες που θα δημιουργήσουν ένα παλλαϊκό μέτωπο αντίστασης και αγώνα για την απόκρουση της λαίλαπας των μέτρων του τρίτου μνημονίου.

Ο λαός μπορεί να στηριχτεί μόνο στη δική του μαζική πάλη για να εμποδίσει το πέρασμα των εφαρμοστικών νόμων του τρίτου μνημονίου.
Είναι ανάγκη τώρα οι εργαζόμενοι, η αγροτιά, όλα τα λαϊκά στρώματα στα σωματεία και στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές και στους συλλόγους του να κινητοποιηθούν αποφασιστικά για να υπάρξει ένας μεγάλος λαϊκός ξεσηκωμός ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης –μνημονιακών κομμάτων-ΕΕ-ΔΝΤ.
Όλοι στη συγκέντρωση την Παρασκευή 16 Οκτώβρη 7 μμ στην πλατεία Αγ. Σοφίας . Για να μετατρέψουμε το εθιμοτυπικό κάλεσμα διεκπεραίωσης της ΕΔΟΘ σε ουσιαστική κίνηση διαμαρτυρίας.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ
ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ

ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία Θεσσαλονίκης