Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Χανιά: Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό! Ολοι στη συγκέντρωση της Τρίτης 12/12 στις 7μμ

 Ανακοίνωση – Κάλεσμα

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης κινείται αποφασιστικά, μέσα από την εκδήλωσή της τη Δευτέρα 11 Δεκέμβρη στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, και αξιοποιώντας το κάλεσμα για γενική απεργία την Πέμπτη στις 14 Δεκέμβρη, για να στηρίξει την ανάγκη αντίστασης των λαϊκών δυνάμεων στην ασταμάτητη επίθεση κεφαλαίου- κυβέρνησης- ιμπεριαλιστών. Σύνθημά της : ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ»

Παράλληλα με βάση τις εξελίξεις στο Παλαιστινιακό πήρε την πρωτοβουλία συνεννόησης με ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ και ήδη έχει συμφωνηθεί κοινή συγκέντρωση την Τρίτη 12 Δεκέμβρη στις 7.00μ.μ. στην πλατεία της Αγοράς. Επικοινωνία υπήρξε και με την Επιτροπή Ειρήνης, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει δέσμευση για κάλεσμα από την πλευρά τους στη συγκέντρωση. Σε μια πόλη σαν τα Χανιά έχει ήδη αποδειχθεί πως η κοινή δράση επιβάλλεται με δεδομένη την επικίνδυνη αναβάθμιση των βάσεων, για να ευνοηθεί η αγωνιστική έκφραση της βούλησης των εργαζομένων και της νεολαίας του τόπου μας που τοποθετούνται υπέρ της Ειρήνης και με το Δίκιο της πάλης των λαών και όχι με τους σιωνιστές και ιμπεριαλιστές και φονιάδες των λαών.

Κόντρα στο φασισμό και την τρομοκρατία των ΗΠΑ- Ισραήλ και των Τραμπ- Νετανιάχου σε βάρος των λαών ολάκερης της περιοχής, διαδηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για λεύτερη πατρίδα. Οι δυνάστες – δολοφόνοι των Παλαιστινίων, οι σιωνιστές και το κράτος τους που τρομοκρατεί και δολοφονεί όλη τη γύρω περιοχή είναι δικαιολογημένα εχθροί όλων των λαών και του λαού μας.

Ν’ απομονώσουμε, ενισχύοντας την κατακραυγή των λαών όλου του κόσμου και την αλληλεγγύη μας στον λαό της Παλαιστίνης, τους σιωνιστές και τους φονιάδες των λαών.

Να καταδικάσουμε το σύρσιμο της κυβέρνησης και όλου του πολιτικού προσωπικού πίσω από τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ.

• Αυτοί που τώρα τρομοκρατούν με των λαών την πάλη θα λογαριαστούν.

• Αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων

• Όχι στην αντιδραστική – φιλοπόλεμη συμμαχία της κυβέρνησης με το Ισραήλ και την Αίγυπτο.

• Έξω οι βάσεις- καμιά εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών

Όλοι την Τρίτη 12 Δεκέμβρη στις 7.00μ.μ. στην πλατεία της Αγοράς