Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΛΑ-ΑΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το –καθιερωμένο πια – γλέντι της ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ το Σάββατο, 2 Ιουνίου στην πάνω φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ. Από νωρίς το απόγευμα οι ομάδες προετοιμασίας, επιδεικνύοντας πνεύμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας έκαναν το καλύτερο προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιτυχία του γλεντιού, που ξεκίνησε στις 21.30. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες περίπου διακόσιοι συναγωνιστές και φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Συνεργασίας και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Η συλλογική κουζίνα που προετοιμάστηκε από δεκάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες, δείγμα συλλογικότητας και έμπρακτης αλληλεγγύης, ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους ποιοτικά και ποσοτικά. Μεστή και ουσιαστική ήταν και η σύντομη τοποθέτηση-καλωσόρισμα συναγωνίστριας που αναφέρθηκε στη δράση της ΛΑ-ΑΑΣ στα μέτωπα που αναδεικνύει η επίθεση του καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συστήματος, καθώς και στις επόμενες πολιτικές πρωτοβουλίες της με αποκορύφωμα τη διοργάνωση αντιπολεμικής-αντιιμπεριαλιστικής πορείας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη στη ΔΕΘ.

Ανάμεσα σε άλλα τονίστηκε η αναγκαιότητα συμμετοχής στη συναυλία αλληλεγγύης στο GROUP YORUM που θα γίνει την Τρίτη Ιουνίου στις 21.00 στο Πολυτεχνείο με συμμετοχή του GROUP YORUM και όχι μόνο. Αμέσως μετά και για πέντε περίπου ώρες τα συγκροτήματα «Άγγελοι του Τσιτσάνη», «Mess στον τεκέ» και «Χάλκινα Γουμένισσας» (Μάντσος Αλέξανδρος), τα οποία ευχαριστούμε από καρδιάς, μας κράτησαν συντροφιά με πολύ κέφι και χορό με τα έντεχνα, λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια τους.